keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

Lisää pentusia

Peksu kävi aamupäivällä ultrassa Felinassa. 2-3 pentua näkyi, todennäköisesti 3. Pennuilla sykki sydämet ja liikuksivat, kohtu oli erinomaisessa kunnossa. Eli nyt vaan jatketaan odottelua. Pistin tilauksen että punainen poika, punainen tyttö ja beige tyttö. Tosin harvoin ne tilaukset toteutetaan ;). Punaista poikaa ja beigeä tyttöä on kyselty lemmikeiksi. Sitten täytyisi sijoittaa tyttö (tai poika jos tyttöä ei tule). Sijoituskotia ei ole vielä löytynyt. Laskettu aika pennuille on 31.8.

Pööpi tuli mukaan seuraksi ja sai samalla rabiesrokotuksen ja passin. Ei se tähän hätään ole mihinkään lähdössä, mutta otin tuon nyt varoiksi, kun varmaan se joutuu kuitenkin lähtemään jossain välissä johonkin ulkomaille astutettavaksi. Ettei sitten jää tuosta kiinni aikataulut. Tosin Pööpi ei ole vielä edes juossut, joten eipä tässä kiire ole.



Sain vihdoin myös 5 vko kuvat nettiin. Pentuset alkaa olla aika vilpereitä. Aamulla yksi vähän linkkasi kun heräsin, kai se oli jostain muksahtanut alas tai paininut liian hurjasti. Mutta pian se oli taas kunnossa.

Ei kommentteja: