keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Kissakuvahaastetta jälleen

Kissakuvahaaste on muuttanut uuteen osoitteeseen. Tämän viikon aiheena on kirja. No, sepäs sattui kun tenttiviikkokin on mukavasti meneillään. Pennut ovat kunnostautuneet lähinnä matikankirjojen silpomisessa. Lopezin versio aiheesta "Advanced Engineering Mathematics" on ollut parempi revittävä ja purtava kun Kreyszig. Pitäisikö tästä vetää jotain päätelmiä?

Matikan tentti, aiheena kompleksianalyysi, meni kuitenkin luullakseni odotettua paremmin. Eli ainakin läpi ja ehkä on mahiksia hyvään arvosanaankin, ellen ole tietämättäni kämmännyt kaikkea (niinkin on tapahtunut). Kirjassa on fourier-muunnoksen kohdalla Eikon tekemä "kirjanmerkki", eli kynnellä vetäisty skraidu niin että kirja avautuu aina fourier-muunnoksen kohdalta jos sen vaan antaa aueta sattumanvaraisesti ;). Mulla olis loppusyksyn aikana vielä viimeinen matikankurssi ikinä (!), joten olis ihan kiva että kirjasta olis jotain rippeit jäljellä sitäkin varten...



Otin pennuista eilen kuvia ja tänään voisi ottaa vielä hieman lisää. Huomenna on käyttöjärjestelmien tentti, joten varmaan menee viikonloppuun että kaikki kuvat ovat linjoilla. Laitoin kuitenkin pari maistiaista.

Ei kommentteja: