keskiviikko 23. toukokuuta 2007

Mahan kasvattelua ja astutuksen odottelua

Ajattelin testata valmista blogia pentupäiväkirjaa varten. Katsotaan miten tämä lähtee sujumaan.

Luumun maha on aika valtava, vaikka tänään on vasta 41. vuorokausi meneillään. Katsotaan kuinka monta pentua se aikoo tehdä.. Toivottavasti ei kuitenkaan kuutta enempää, mutta vahvasti epäilen että tulossa olisi ainakin 4. Hurjat esisupistukset näkyvät jo nyt, mutta onneksi tiedän edellisiltä kerroilta että kissoillani on taipumusta siihen, eikä se tarkoita että synnytys tapahtuisi laskettua aikaa aikaisemmin. Aika sirpsakasti Maha kuitenkin juoksee vielä rallia ja kiipeilee kirjahyllyssä.. Toivotaan että se ymmärtää ottaa lopputiineyden hieman rauhallisemmin, mutta taitaa olla turha toivo.


Luumu hoitelee kuvassa kasvavaa mahaansa.. Kuva on tiineysvuorokaudelta 39.

Bébé on ollut tosi reipas ja pirteä, joten toivon että sitä vaivannut kohtutulehdus olisi nyt voitettu. Justus odottelee innokkaana keittiössä Oskari seuranaan, jos pääsisi vaikka hommiin lähiaikoina. Perjantaina on kontrolliaika varattuna, katsotaanko heltiääkö astutuslupa ja koska se kiima sitten saataisiin aikaan.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Huippua! Voidaan jännittää synnytystä
vielä kaiken muun lisäksi virtuaalisesti.

Mä oon itseasiassa nähny jo kahtena yönä unta, että pennut synnyttääkin tuo meidän Viima-maatiaiskolli kyljessä olevan luukun kautta. Viime yönä pentuja oli viisi ja kolme niistä oli kilpikonnavärityksellisiä. Heh, ei lie toivottavaa..:)

E.B. kirjoitti...

Voi kun kiva bloginalku!