maanantai 10. joulukuuta 2007

Sinne menivät

Jassu lähti lauantaina uuteen kotiin. Siellä odotti mettistypy Nuppu, joka oli jo 3 kk ehtinyt reviiriään itsekseen hallitsemaan. Nuppu vähän murisi ja sähisi pienelle Jassulle. Jassu myös aluksi oli vähän oksennellut, niin jännä paikka oli. Nyt kuulemma maistuu ruoka senkin edestä. Ja meteliä kuuluu.. Automatkalla mun korvat meinasi särkyä kun herra karjui siihen malliin mielipiteitä..

Eilen lähtivät Tosca ja Pik. Ensin vein Toscan Pirkkalaan, jossa bengali Tofu karkasi välittömästi alakertaan. Maatiaisnaaras Tytti katseli paikkoihin tutustuvaa Toscaa keittiön pöydän alta ja jossain vaiheessa poistui alakerran suuntaan. Tosca ihastui kerrosten välisiin rappusiin heti. Illalla ne jo Tytin kanssa mahtuivat samalle sohvallekin.

Seuraavassa välissä kävin katsomassa Elmoa, eli entistä Bambua. Se on siis Kawaii Chikara, Luumun toisesta pentueesta ja asuu Tampereella. Herra oli komistunut ja kasvanut oikein silmissä niiden kahden kuukauden aikana mitkä se on ehtinyt Tampereella viettämään. Kamera oli mukana ja tässä herra poseeraa kiipeilypuussa:Kaikki kuvat Elmosta

Viimeisimpänä lähti sitten Pik tuohon lähistölle Pööpin siskon Nutin luo. Siitä tulikin varsin hurja episodi. Tarkemmin ajattelematta Pik päästettiin vapaaksi ja Nuti hyökkäsi suoraan sen päälle.. Sen jälkeen Nuti piti ottaa kiinni ja se mourusi hirveään ääneen. Nuti sai tarkkailla sen jälkeen Pikiä kuljetusboksista. Välillä vaihdettiin osia ja Pik oli boksissa. Toivotaan että Nuti vielä oppii hyväksymään tunkeilijan. Hyviä neuvoja otetaan vastaan. Onneksi Pik on kuitenkin reipas tyttö.

Ei kommentteja: