sunnuntai 24. elokuuta 2008

Meitä ei pidättele enää mikään!!

Pennut ovat päättäneet että heitä ei pidättele enää mikään tai kukaan. Viikolla ensin sain harmaita hiuksia kun Peksu ja Pööpi päättivät että pennut eivät enää voi asua keittiössä. Lopulta annoin periksi ja siirsin pennut olkkariin ja rakensin barrikadit ettei pennut pääse olkkarista pois. Mutta kun ne nyt vaan sitten tuli kaikista barrikadeista yli.. Loppujen lopuksi annoin tänään periksi ja poistin esteet. Liikuskelkoon sitten koko kämpässä.

Vauhtia ja intoa lapsilla riittääkin valtavasti. Mammat luonnollisesti ovat hädissään kun lapset ei tottele yhtään. Muusa ja Luumu välillä vähän pitää kersoille järjestystä, ehkä niiden mielestä mammat eivät osaa kouluttaa lapsiaan riittävän hyvin itse kunnon kissakansalaisiksi, vaan tarvitaan vanhemman sukupolven apua. Muusa ei aluksi tuntunut tykkäävän pennuista eikä leikkauksensa jälkeen hoitanut kahta seuraavaa pentuetta yhtään, mutta nyt se on tainnut kasvaa kastraattimummon rooliin.

Ajattelin yhdistää pentueiden kuvauspäivät ja otan kuvia molemmista huomenna tai tiistaina. Katsotaan vaan että pysyvätkö riittävän hyvin paikallaan että niihin edes ehtis osoittamaan linssiä ja painamaan vielä nappiakin :D.

Ruokailu alkaa sujumaan kohtuullisesti, mutta ei vielä niin mallikkaasti kuin toivoisin. Eli osaa pitää kyllä houkutella kupille ja syöttää kädestä.. Eivätkä vielä juokse syömään kun ruokaa tulee esille, eli itse pitää katsoa että syövät muutakin kun maitoa. Mutta eiköhän se tästä. Maitoa taitaa tulla kuitenkin hyvin edelleen.

Ei kommentteja: