maanantai 13. lokakuuta 2008

Rokotukset annettuna

Nyt on lapset ja osa aikuisista rokotettuna. Peksun rokotus menee vanhaksi vasta ensi kuussa, joten päätin ottaa sen vasta ensi kerralla. Sitten päätin jättää Oskarin Peksun seuraksi kotiin, kun se ei käy näyttelyissä, joten rokotusväliä voinee hyvin venyttää. Mukana samalla kyydillä olivat myös Marjon kissat Leimu, Kipinä ja Viima. Leimu leikattiin, eli sille ei nyt sitten pentuja tule. Eläinlääkärikin kommentoi että tätä ei nyt voi sitten enää perua ;).

Pennut olivat tosi reippaita kaikki. Eiko vähän vinkaisi mutta muut olivat hiiren hiljaa. Pööpin mielestä oli tosi hienoa ja se kehräsi koko ajan ja yritti päästä vielä uusintakäsittelyynkin.

Punnitsin Muusan, kun ajattelin että se olisi laihtunut edellisestä kerrasta. No, mitä vielä. Ihan saman verran se painoi. Tosin viimeaikaisilla ruokavarkauksilla voi olla asian kanssa jotain tekemistä...

Seuraavat rokotukset onkin sitten vuorossa reilun 3 viikon päästä ja osa pennuista leikataan siinä välissä. Jotenkin nämä rokotukset tuntuu aina lähtölaskennalta pentujen luovutukseen.. Eli alle kuukausi enää aikaa jäljellä.

1 kommentti:

L-L kirjoitti...

Mulle tuli taas eilen kun luin tuon 12 viikkoinen kirjoituksen että IIH, pentu on ihan kohta kotona.

...Eikä sen nimi ole vieläkään varmistunut...