keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Toscan odotusta

Toscan odotusta voi seurailla Annen blogista. Siellä raportoidaankin jo punoittavista nisistä, eli voidaan olettaa ja toivoa että kiihkeä ja pikainen seksiloma Ruotsissa tuotti tulosta. Kun matka oli noinkin pitkä niin tietysti olisi kaikin puolin kätevää ettei tarvitse turhan päiten montaa kertaa käydä länsinaapurin puolella.

Seuraavaksi voidaankin jo aloittaa odottelemaan koska Toscan masussa näkyisi muhkuroita, koska muilla naaraillani ovat esisupistukset alkaneet jo hyvinkin varhaisessa vaiheessa. Ei nyt toki ihan vielä 4 viikon kohdalla, mutta ehkä parin viikon päästä? Niistä voi varovaisesti yrittää laskea pentuja sen pohjalta kuinka monta muhkuraa kyljissä näkyy.

Minun piti ilmoittaa kissoja Lahden näyttelyyn tammikuussa, mutta nyt on niin tiukat aikataulut että päätin jättää sen väliin. Helmikuussa olisi näyttely Jyväskylässä, johon voisi mahdollisesti mennä toiselle päivälle. Ainakin siinä tapauksessa jos Krista olisi tulossa Tuhkan kanssa, koska se olisi mukava nähdä pitkästä aikaa.

Ei kommentteja: