perjantai 22. kesäkuuta 2007

Juhannusterveiset

Kohta pitäisi lähteä pikaiselle mökkipyörähdykselle kaverin mökille. Pentujen takia ei mitään pitkää reissua voi tehdä, mutta Jaakko lupasi tulla ruokkimaan kissat illalla kaupunkijuhannuksen lomassa. Kaikki pennut ovat jo tuplapainoissa, vaikka viikko tulee täyteen vasta huomenna. Aika monella on silmät raollaan, joten ehkä jo huomenna pesästä katselee monet isot silmät. Luumu on alkanut tekemään kierroksia ympäriinsä. Tosin muilla ei ole lupaa mennä pentujen luo. Yksi sähisi minulle tänään aamulla tosi tomerasti, kun menin punnitsemaan :).

Peksun osalta en tiedä kyllä yhtään.. Pitää ehkä katsoa juhannuksen jälkeen miltä näyttää. Kun ne ehkä punottaa tai ehkä ei.. *päänpyörittämis*

Tintillä on kuulemma Tanskassa 2 pentuetta. Ekassa on 2 riistanväristä tyttöä ja tokassa 2 riistanväristä tyttöä ja yksi sininen tyttö. Mikähän tässä on kun se täällä tekee vaan poikia ja Tanskassa vaan tyttöjä... No tuli täällä sentään Luumulle 2 tyttöä, mutta sitten 14 poikaa.. Nefi ei tiinehtynyt astutuksesta, joten Tintille on vielä naista tiedossa. Sen jälkeen se leikataan.

Ei kommentteja: