tiistai 26. kesäkuuta 2007

Siivousta ;)

Pitäisi siivota että tänne kehtaa päästää kansaa katsomaan pentuja. Oskari on tehokkaasti kuseksinut taas jokakesäiseen tapaansa sänkyyn, joten pyykkiä riittää enemmän kuin tarpeeksi. Siihen se siivoamiseen dedikoitu aika meneekin..

Pennut ovat kasvaneet tasaista tahtia. Isoin mörssäri on karkaamassa muilta, mutta kohtuullisen tasaista edistystä muuten. Kaikilla on silmät auki ja kuikuilevat pesästä tosi söpöinä. Aika uskomatonta että välillä tuntuu että ne jo suunnittelevat karkaamista pesän laidan yli! Ja muutenkin yritys kävellä on kova, vaikka ikää ei ole kun reilu viikko!

Pööpi on ottanut isosiskon roolin vakavasti, vaikka alunperin ajattelin että se yrittää käenpoikasen tavoin jonon jatkoksi imemään. Se nuolee pentuja ja pissattaa, Luumu antaa sen olla pesässä. Tosin ilman valvontaa sitä ei voi jättää, se oli nostanut yhden pennuista lattialle kun jätin ne keskenään. Bébéllä ja Oskarilla ei ole asiaa pesään. Muusa käy joskus kääntymässä mutta sitä ei ilmeisesti näin kastraattina vähempää vois lastenhoito kiinnostaa..

Varasin Bébélle ultrausajan Felinaan torstaiksi. En todellakaan osaa sanoa onko se tiineenä vai ei. Ainakaan se ei ole samalla tavoin "RASKAANA" kuin Luumu ja Muusa.. Se riehuu ja leikkii. Toisaalta ruokahalu on kasvanut. Nisät ovat punaisemmat kuin ennen, mutta toisaalta ei tosi punaiset eivätkä älyttömän turpeat. Joten otapa tuostakin selvää. Eiköhän se siellä lääkärillä selviä. Kohtutulehduksen takia oli puhetta että ultraus on paikallaan. Vaikka olisi tyhjäkin niin nähdään sitten tilanne, että näyttääkö kohtu edelleen hyvältä.

Ouluun on syntymässä parhaillaan abinapentuja, tässä ekoja kuvia.

Tuleepas tästä pitkä juttu. Mutta kerrankin oli kaksi kuvausstatistia ja saatiin varmasti kuvat jokaisesta pennusta, kun yksi vahti ettei kasat mene sekaisin ;).Ja kaikki kuvat.

Ei kommentteja: