lauantai 10. marraskuuta 2007

Omatoimisia otuksia

Joskus mietin että katit voisivat olla hieman vähemmän omatoimisia. Yksi päivä ruuat olivat sulamassa hetken huoneen lämmössä ja sieltä oli itse käyty hakemassa 600 g pussi rustoista broilerin jauhelihaa ja piilotettu se pahan päivän varalle sängyn alle.. Tänään taas laitoin tyhjän kivipiirapussin + siinä olleen pahvin lavuaariin ennen roskikseen laittoa, että nesteet valuisivat pois ja sekin löytyi tästä tietokonepöydän alta.. Ja sitten voikin miettiä miten kivaa täällä on siivota ;).

Sain ihan älyttömän hyvän vinkin kaappien oviin laitettavista lapsilukoista. Niitä saa Biltemasta. Olen aina luullut että nuo olisi jotain rumia ja näkyviä. Pitää ehdottomasti hankkia ensi tilassa. Ainakin yksi keino hallita tätä kaaosta vähän paremmin :D.

Tintin vika pentue syntyi pari päivää sitten Keravalla. Pentujen äitinä on Muusan sisko Nefi. Niitä on neljä, kaksi sinistä ja kaksi riistaa ja todennäköisesti poika ja 3 tyttöä.

Eilen ja tänään otin ohjuksista kuvia. Tänään sattui paistamaan aurinko ehkä noin 5 minuuttia ja heti piti ruveta kuvaamaan. Tässä maistiaisiksi mun suosikki:Kuvat

Ei kommentteja: