lauantai 3. marraskuuta 2007

Salainen ase

Kävin ostamassa eilen viime minuuteilla tarjoushiekkaa Mustista ja Mirristä (tarjous loppui siis eilen) ja heräteostoksena tuli hankittua laserosoitin. Kaikki kissat menevät siitä kiitettävän sekaisin, mutta kovinta vauhtia menee ehdottomasti Muusa. Välillä se jopa yritti omia tiplaa ja marmatti muille että tämä on minun, menkääs nyt siitä. Eli jospa Muusan laihdutusohjelmassa paneuduttaisiin liikuntapuolella nyt tähän.

Jassu onnistui satuttamaan pari päivää sitten etujalan. Se kun on vielä draaman kuningas niin tietysti oli pakko huutaa ja kiljua koko ajan. Toisaalta oli myös pakko juosta ja kiipeillä. Suljin sitten Peksun ja pennut tuonne maalausta odottavaan lähes tyhjään makkariin, että ei olisi tarjolla mitään hurjapäisen kiipeilyn kohteita. Aamulla jalka olikin sitten jo ihan ok. En vaan ymmärrä miten joillain onnistuu kissojen jatkuva eristäminen, kun nuo raapivat jatkuvasti vaan ovea ja maukuivat sen eri puolilla.. Ja Peksu aluksi onnistui myös karkaamaan eikä suostunut menemään takaisin.

Niin ja pentujen paperit tosiaan tuli tällä viikolla! Jee. Ne pitäisi myös madottaa, mutta joku kissoista on varastanut ja piilottanut matolääkkeen...

Ei kommentteja: