maanantai 5. toukokuuta 2008

Mistäs sitä aloittais..

On pitänyt kirjoittaa kun tässä on ollut paljon kaikenlaista. Mutta en ole saanut aikaiseksi.

Muusa piti viedä viikko sitten lääkäriin, kun se kökki hiekkiksellä ja ulos ei tullut paljon mitään. Sillä oli korkea virtsan PH ja kiteitä. Pitää selvitellä mikä tuota aiheuttaa, koska ruoka on kuitenkin lihaa. Mussa sai AB-piikin ja DL-metioniinikuurin, joka siis laskee PH:ta.

Sitten keskiviikkona oli Pööpin vuoro pyöriä hiekkiksellä. Se yritti tehdä pissoja ja kakkoja vuoron perään. Olin juuri lähdössä tapaamaan kavereita Mantan lakitukseen, mutta lähdimmekin sitten lääkäriin. Ei ollut ummetusta ja rakkokin ihan tyhjä. Kohtu sen sijaan oli hieman pinkeä. Ell. totesi että kyseessä onkin kohtutulehdus ja antoi tytsälle AB-piikin.

Molempien pitää mennä tarkastukselle tasan viikon päästä maanantaina. Muusa teki tänään isot pissat laatikkoon, joten toivotaan että homma on korjaantumassa. Pööpikin on ollut ihan reipas, joten toivon että tämä tästä menisi.

Pööpi on ollut innokas opiskelemaan kaikenlaisia temppuja. Se osaa jo seistä ja istua ja koskea keppiin nenällä vaikka sen laittaisi kauaskin. Sen lisäksi olemme harjoitelleet silmiin katsomista. Luumu ei ole niin perso ruualle, niin sen kanssa eteneminen on vähän hitaampaa. Ei siksi että se olisi mitenkään tyhmempi, mutta motivointi on vaan vaikeampaa. Pööpi jaksaisi vaikka kuinka kauan ja monkuu vaan lisää ja lisää koulutusta.

Kävin myös lauantaina CFA-näyttelyssä Heinolassa. Pööpin piti mennä, mutta se jäi sairauden vuoksi kotiin. Tuhka oli siellä edustamassa. Siitä voisin jatkaa myöhemmin.

Ei kommentteja: