maanantai 28. huhtikuuta 2008

RUROK:in näyttely ja Foolin paluu

Kävi tosi hyvä tuuri ja torstaina selvisi että perjantaina olisi mahdollista saada Foolille kyyti Helsinkiin. Sattuman kaupalla vielä kyyditsijä oli saapumassa yöksi juuri Lauttasaareen kaikista PK-seudun kaupunginosista. Sari heitti Foolin Oulaisiin, josta se matkasi sitten tänne meille ollen perillä hieman lauantain puolella. Isot kiitokset Krisselle!

Nyt sitten odotetaan vaan että Peksu alkaa juoksemaan ja isketään kissat yhteen. Sitten kun homma on hoidettu käyn palauttamassa Foolin takaisin Ouluun.

Otin pari kuvaa kissoista tänään. Pitäisi vielä jatkaa myöhemmin, Fooli ei niin älyttömästi välittänyt poseerata vaan sitä olisi pitänyt silittää ja rapsuttaa. Parit kuvat tuli myös Peksusta ja Luumusta.Kaikki kuvat

Lauantaina oltiin RUROK:in näyttelyssä Messarissa kissojen kanssa. Eli siellä oli Luumu ja sijoitustytöt Leimu ja Tosca. Luumulle ja Leimulle sertit ja Toscalle EX1, mutta ei mitään sen kummempaa menestystä. Tosi paljon oli abyja ja hirveän mukava päivä. Illalla olin vielä kantamassa kissoja paneelissa.

Sunnuntaina olin Annen kantoapuna. Abyja oli taas tosi paljon ja kiva nähdä tuttuja. Sunnuntai oli abyjen päivä ja tuli tosi monta tuomarin parasta abyista. Kannoinkin paneelissa Annen Pähkyn, Tiukun ja Riitan Valdon.

Ei kommentteja: