maanantai 23. kesäkuuta 2008

Mahan kasvattelua

Peksulla on aivan äärettömän söpö pullistuva massu. Torstaina illalla näin jo ensimmäiset muhkurat kyljissä. Meillä nämä kaikki ovat siis aloittaneet esisupistukset todella aikaisin ja silloin pienet pennut puristuvat muhkuroiksi kyljistä. Minusta molemmilla puolilla oli selkeästi jotain. Tarkempia arvioita en vielä osaa esittää.

Juhannuksen olimme kaveriporukalla mökkeilemässä ja naapurini hoiti kissoja. Varsinkin Peksu oli kuulemma jonottanut ensimmäisenä ruokaa. Sen sijaan muuten Peksu ei niin vieraasta mammasta välittänyt, mutta roikkui minussa senkin edestä kun palasin kotiin. Muut kissat istuivat sylissä ja leikkivät innokkaasti hoitajan kanssa. Minulla on ensi viikolla vastavuoroinen hoitovuoro, kun menen hoitamaan naapuriin brittejä. Kuulemma aktiivisuustaso on aika eri maailmasta ;).

Kun tulin sunnuntaina takaisin tuntui että maha olisi paisunut reilun 2 vuorokauden aikana entisestään. Katsotaan nyt enteilisikö tämä isompaakin laumaa.. Pööpin mahasta ei vielä juuri mitään näy. Se olikin lähtöjään lihavampi (ja myös karvaisempi) kuin Peksu.

Ei kommentteja: