maanantai 9. kesäkuuta 2008

No nyt punertaa!

Mielestäni molemmilla tytöillä punertaa nisät ihan kunnolla. Eli voidaan nyt olettaa ainakin alustavasti että molemmat ovat tiineenä. Peksun laskettu aika olisi sitten 20.7 ja Pööpin 24.7. Tytöille on esitetty tilaus että yhteensä saa tehdä 8 pentua ;). Vaikka näyttelyssä jo kasvatin omistajat kiusoittelivat että tekevät kuitenkin molemmat 6 tai 8.. Sellaisesta me ei olla tyttöjen kanssa sovittu!

Meille tuli Zooplussalta hieno uusi kiipeilypuu, josta kissat ovat tykänneet kovasti. Siinä on kolme ihanaa riippumattoa, jossa on hauska röhnöttää. Puu on tosi kestävää tekoa, eli umpipuuta rungossa ja riippumatot ovat myös aivan erilaista tekoa kun eläinkaupoissa myytävissä malleissa. Riittää ainakin kaikille nyt omat nukkumapaikat jossain riittävästi maanpinnan yläpuolella.

Viikonloppuna oli Hyvinkäällä näyttely ja siellä oli molempina päivinä Tosca (Kawaii Dalila) ja lauantaina Jassu (Kawaii Daisuke). Molemmille tulokseksi EX1, mutta ei muuta mainittavampaa menestystä. Ihan hyvät arvostelut saivat kuitenkin.

Ei kommentteja: