keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Lisää pentuja

Tänään Pööpin pennut syntyivät ihan yllättäen. Vielä tuntia aikaisemmin sanoin että ei ne tänään tule ja sitten yhtäkkiä se pakersikin jo. Kahden tunnin kuluttua molemmat pennut olivatkin jo syntyneet. Pentuja tuli siis kaksi kappaletta, beige tyttö ja punainen poika. Kun vertaa tuohon poikaan niin ehkä kallistun siihen että nuo ekan pentueen pennut olisivat kaikki tyttöjä.

Peksu ja pennut muuttivat keittiöön isompaan pesään joka on alussa rajattu ja Pööpi asuu pentuineen makkarissa kuljetusboksissa seuraavat 2 vrk. Se saa imettää ternimaidot vauvoilleen ja sen jälkeen yhdistän pentueet. Kiva juttu että ikäeroa on vain 3 vuorokautta.

Kuvia ja lisää juttua tulee myöhemmin. Pari kuvaa otin, mutta pennuilla on menossa alkutankkaus, joten niiden naamat eivät paljon tissiltä irtoa..

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä että kaikille lemmikkipennuille olisi alustavat kyselijät. Tilanne voi toki vielä elää, mutta en halua sopia alkuunsa liian monen ihmisen kanssa, ettei tule pettymyksiä jos pennut eivät riitäkään kaikille. Sijoitusnaaras olisi mahdollisesti tarjolla, joten jos sellainen kiinnostaa niin kyselyitä otetaan vastaan.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Onnea Pööpin pennuista! Kohta täytyy ruveta miettimään ryöstöretkeä sinne naapuriin... ;)