sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Murinaa ja sähinää

Nyt on jäänyt vähän kirjoitukset vähälle, kun on ollut niin kamalasti kaikkea tekemistä. Onneksi kuvat on kuitenkin otettuna, niitä kun ei jälkikäteen koskaan pysty ottamaan. Päivitykset sivuille ja blogiin ehtii tekemään myöhemminkin.

Pennuilla alkaa olemaan sellainen vaihe päällä että vauhti on aivan hurja, mutta vielä on hieman tavat ja muiden huomioonottaminen hakusessa. Sen vuoksi täällä usein joku sähiseekin muille tai pomppaa ilmaan karvat pystyssä. Sillä lailla pennut oppivat mitä ei saa tehdä ja mistä kaverit ei tykkää. Ainakin pikku hiljaa, jos ei ihan ekasta kerrasta. Varsinkin Nimbus on tarkka myös ruuastaan ja murisee välillä kun saa jonkun oikein herkullisen lihanpalasen. Kiipeilytaidot alkavat olemaan myös varsin hyvät ja isoja loikkia tehdään alaspäin.

Tässä on ryhmäkuvat molemmista pentueista. Kuvien ottaminen on hieman haastavaa, mutta kun tarpeeksi paljon hyppii ja pomppii lelujen kanssa saa kyllä huomion kohdistettua itseensä. Kiipeilypuu on hyvä alusta asettaa pennut kuvanottohetkeksi.

Kawaii Etsuko, Egao, Emiko & Eiko:Nebuankhet Nymphadora & Nimbus2000:Pentujen 10-viikkoiskuvat

Kävimme tänään hakemassa Annen Pähkinän (Nebuankhet Carramaena) Jyväskylästä, jossa se oli astutettavana tanskantuontini Tintin pojalla Usamahilla. Oli oikein mukava nähdä Usamah livenä kotioloissa. Olen nähnyt sen pentuna Riitalla kotona ja kerran näyttelyssä nuorena kissana. Turkinlaatu oli aivan mahtava ja pojalla oli myös kaunis elegantti kroppa. Aika paljon sitä kollitti ja paikallaan ei meinannut ehtiä olemaan yhtään. Lelutkaan ei "aikuista" poikaa kiinnostaneet.. Jotain kuvia kuitenkin saatiin otettua.

Bluestream's Usamah:
Usamahin ja Pähkyn treffikuvat

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Voi itku miten timmissä kunnossa näyttää tuo kollipoika olevan. Hiisi joutu laihikselle...heti. :D

Pia kirjoitti...

Pah, se oli liian laiha ja vaelteli vaan ympäriinsä. Ei Hiisin noihin mittoihin tarvi päätyä missään nimessä...