sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Pentukuulumisten päivitystä

Olenpas ollut huono ihminen, kun blogiin kirjoittaminen on jäänyt viime aikoina. Nyt kyllä lupaan parantaa tapani. Tässä on vaan ollut niin kamalasti kaikkea meneillään. Kirjoittamisen suhteen viime viikkoina on painiskeltu Somakiss-yhdistyksen lehden parissa, johon kirjoitin jutun myös Toscan astutusmatkasta Ruotsiin. Tänä vuonna lehteä taittaa Tricia ja se näyttää huomattavasti upeammalta kun aiemmin! Itse en koskaan ehtinyt erityisemmin opiskelemaan taitto-ohjelman saloja ja piti vaan jotenkin kursia lehti kasaan nopeasti. No, se selitysten saralta, jos siirrytään sitten pentuihin.

Kävin eilen taas Tampereella katsomassa pentulaisia. Pentujen isosedän Mirun omistaja miehineen tuli mukaan ihailemaan sukulaislapsia ja kävin itse katsomassa Mirua matkalla. Laitan myöhemmin tänne kuvia Mirusta ja Mirun + kumppaneiden isästä Tintistä, jonka toin 3 vuotta sitten Tanskasta. Tintti ja Roope ovat olleet minulla hoidossa, kun niiden isäntä reissailee Hongkongissa ja Singaporessa.

Pennut kasvavat mieletöntä vauhtia ja olivat taas jo niin paljon isompia kun viime kerralla. Ne painavat tällä hetkellä n. 700 grammaa, kun ikää on 6 viikkoa. Hyvin samanoloisia ovat luonteilta ja käytökseltä kun aiemmatkin minulla olleet pennut. Yritän vierailun aikana katsella luonteita tarkasti ja Anne kertoo sitten vielä tarkasti lisää. Vierailijana ei kuitenkaan ihan kaikkea näe ja ei saa niin henkilökohtaista suhdetta pentuihin, kun jos eläisi niiden kanssa päivittäin.

Kuvia tuli taas otettua hurjat määrät. Luulen että saan loputkin sunnuntain aikana nettiin. Löytyvät siis täältä. Ryhmäkuvia yritettiin ottaa, mutta se oli aika haasteellista kun katselivat eri suuntiin ja Toscakin tunkti väliin. Sen lisäksi yksittäiskuvia ja muutamia leikkikuvia.

Voisin myöhemmin laittaa kaikista pennuista vielä omat pienet esittelyt kuvien kera.

Ei kommentteja: