tiistai 3. maaliskuuta 2009

Kawaii F-pentue

Ajattelin laittaa kuvien kanssa pienet esittelyt kaikista pennuista. Tarkkaan kun katsoo ne ovat kyllä kaikki ihan oman näköisiään ja tunnistettavissa. Nopeasti katsottaessa ne menevät helposti sekaisin, kun kaikki ovat saman värisiä.


Kawaii Fuyumi, Kuura
naaras, alustavasti varattu
Kuura näyttää paljon äidiltään Toscalta. Se on pentueen raidattomin ja vaikuttaa kivan väriseltä. Korvat ovat hieman pystyt, mutta muuten erittäin kivan näköinen.

Kawaii Fuyudori, Kide
naaras, varattu
Kide on pentueen silmä- ja korvaeläin. Toivoisin että siitä tulisi kiva näyttelykissa Carlalle. Lookki ja korvat on selvästi peritty isän puolelta. Väri ei ole ehkä ihan niin hyvä kun joillain muilla pennuilla ja kaularaitoja on hieman.

Kawaii Fuyama, Halla
uros, varattu
Halla on pentueen sylikissa, joka on kietonut Annen tassunsa ympärille. Se on kovin söpö poika, mutta sillä on enonsa Jassun tapaan hieman lyhyet etujalat, joten se saa mennä ihan lemmikkikotiin. Hallalla on myös söpöt pienet korvatupsut ja se on aika valloittava pieni kisu.

Kawaii Fubuki, Huurre
uros, varattavissa
Huurre on komea nuorimies, joka vaikuttaa hyvin tasapainoiselta ja on toivottavasti myös perinyt isänsä pitkät jalat. Sillä on isot tassut, joten toivottavasti siitä tulee iso poika. Huurteella on Kuuran lailla paljon äitinsä näköä. Hieman löytyy kaularaitoja, mutta muuten se vaikuttaa ainakin tässä vaiheessa lupaavalta. Olisi tosi kiva jos Huurteelle löytyisi koti jossa sitä voitaisiin pitää leikkaamattomana jonkin aikaa, jos joku olis kiinnostunut sitä käyttämään. Tämä ei ole kuitenkaan mitenkään välttämätöntä, kunhan vaan pohdiskelin..Ei kommentteja: