keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Päivitykset laahaa.. Aloitetaan nyt kuitenkin PIROK:in näyttelystä ja pentujen luovutuksesta.

Paljon on taas ehtinyt tapahtua, vaikka en olekaan ehtinyt / jaksanut kirjoittaa mitään. Hallan luovutuksen jälkeen seuraavana viikonloppuna oli Tampereella PIROK:in näyttely. Anne oli ilmoittanut lauantaiksi Kiteen ja sunnuntaiksi Kiteen, Kuuran ja Hallan. Lauantaina en ollut itse paikalla. Kide oli ollut EX1 ja hävinnyt sitten punaiselle Link-pennulle jatkopaikan.

Sunnuntaina oli näyttelyn lisäksi luvassa pentujen luovutusta. Minulle kävi aamulla hieman nolo moka ja olin unohtanut laittaa herätyskellon soimaan ?). Onneksi heräsin kuitenkin kasilta ja lähdin hirveää vauhtia kohti Tamperetta. Myöhästyin joka tapauksessa vähän arvostelun aloituksesta, mutta ehdin juuri katsomaan punaisten värin parhaan.

Punaisia oli näyttelyssä oikein ennätysmäärä ja tuomarina oli Arja Martikainen, joka onkin hyvä tuomari pentujen ekaan näyttelyyn, koska hän käsittelee kissoja aina niin kauniisti. Tyttöpennuissa olivat Kide ja Kuura, joista Kide oli EX1 ja Kuura EX2. Toisaalta tulos voisi olla päinvastainenkin ihan tuomarista riippuen. Paikalla oli myös punainen kasvattini Heta, eli Emiko nuorten luokassa ainoana osallistujana, eli tulos oli EX1. Värin parhaassa oli näiden lisäksi vielä eilenkin mukana ollut Link-poikapentu. Tänään osat vaihtuivat ja Kide oli VP.

Sinisissä olivat mukana kasvattini Tuhka (Bishamon) ja Lotta (Eiko), jotka olivat kumpainenkin molempina päivinä. Tuhka oli lauantaina tuomarin paras ja sunnuntaina värin paras. Lotan tulos oli EX1 molempina päivinä. Lauantaina Lotta pääsi harmillisesti karkuun, minkä vuoksi olikin tosi hyvä että se oli mukana sunnuntainakin. Näin ei jää huono kokemus välttämättä päällimmäisenä muistiin.

Riistoissa oli kasvateista Hilma, eli Egao. Se jäi tällä kertaa toiseksi häviten kauniille Link I-tytölle, joka olikin loppujen lopuksi BIS! Muistaakseni samainen tytsä oli myös värin paras. Hilmalla ja Hetalla lähti päivä vähän huonosti käyntiin ell. tarkastuksessa ja ne olivat hieman äkäisiä koko päivän. Varmaan hormoonit tekevät tehtävänsä.

Näyttelyn jälkeen lähdin viemään Kuuraa uuteen kotiinsa Lohjalle. Kide, eli nykyisin Ginny lähti taas Carlan matkaan Järvenpäähän. Yleensä vien pennut henkilökohtaisesti uusiin koteihin, mutta Carla on niin vanha tuttu että pennun uskalsi antaa Carlan matkaan ilman sen kummempia tupatarkastuksia ;). Teimme näyttelyssä myös Huurteen, eli nykyisen Lennin paperit valmiiksi uusien omistajien kanssa ja Anne kävi maanantaina luovuttamassa Huurre-Lennin.

Lohjalla Kuuraa odotti pieni terhakas musta laivakoira Nitro. Voihan kauhistus! Onneksi valmiina oli myös verkko-ovi, jotta alussa sai tutustua vähän rauhallisemmin. Nyt Kuura on kuulemma jo käynyt koiran mukana lenkillä ja noutaa paperitolloja, joten siellä on tutustuminen sujunut varsin hyvään tahtiin.

Tämä pentuprojekti olikin sitten tässä. Pojathan on molemmat leikattu, mutta toivotaan että Kide ja Kuura jatkavat myöhemmin sukua. Tosca varmaankin leikataan sen jälkeen kun se on valmistunut GIC:ksi. Olen kyllä tosi tyytyväinen molempiin sen tyttöihin, jotka ovat molemmat omilla tavoillaan äitiään parempia.

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ilmoittanut sunnuntaille Kiteen, Kuuran ja Huurteen. Hallahan oli jo luovutettu ;)

L-L kirjoitti...

Ei Lotalle tosiaan mitään traumoja karkuretkestä jäänyt, niin rennosti se sunnuntaina hengaili häkissään. Enemmänkin traumat kohdistuvat omistajaan jolla sydän hakkaa vieläkin kun tilannetta ajattelee...