sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Ensimmäinen pentu lensi pesästä

Olen todella huonosti ehtinyt päivittelemään blogia, eikä siihen totta puhuen olisi nytkään aikaa. Minulla on ollut kova valmistumisprojekti meneillään ja töitä on riittänyt sen parissa enemmän kun oikeasti jaksaisi tehdä. Kävin myös 2 viikon lomamatkalla kiertämässä Kaliforniassa, Arizonassa ja Nevadassa. Anne on onneksi hoitanut pentuja tosi esimerkillisesti ja ei ole tarvinut olla yhtään huolissaan niiden puolesta. Ilman Annea koko kevään aikataulu olisikin muodostunut aivan mahdottomaksi.

Kävimme eilen viemässä Annen kanssa Hallan uuteen kotiinsa. Hallalla onkin nyt lääniä temmeltää ja leikkiä rauhassa lempileluillaan ilman että pentuesisarukset yrittävät varastaa sen kallisarvoisia aarteita. Aluksi näytti ettei Anne pääsisi mukaan, mutta työkuviot järjestyivät kuitenkin loppujen lopuksi niin että Annekin näki mihin pikkumies matkasi. Halla oli tosi reipas ja tutki paikkoja häntä pystyssä, niin ei tehnyt Annellekaan pahaa jättää sitä uusien omistajien huomaan.

Tässä on viimeinen yhteispotretti koko pentueesta:Tällä kertaa en ehtinyt hirveästi ottaa kuvia ja kaikkia ei ole vielä editoitu, mutta osa löytyy täältä:
http://www.kawaii.1g.fi/kuvat/090509/
ja loput päivitetään samaan osoitteeseen myöhemmin.

Ensi viikon lauantaina Kide osallistuu PIROK:in näyttelyyn Pirkkahallissa ja sunnuntaina kaikki kolme jäljelläolevaa pentua ovat näyttelyssä. Siellä onkin hurja määrä punaisia abyja, lauantaina 4 ja sunnuntaia 6 kappaletta. Sunnuntain abyista 4 on kasvattejani, koska myös punainen Heta, eli Kawaii Emiko on mukana näytelmissä. Luulen että minulla on ekaa kertaa sunnuntaina myös kasvattajaluokka, koska näyttelyyn on tulossa luullakseni riistoihin Egao, sinisiin Bishamon ja Eiko sekä punaisiin Emiko, Fuyumi, Fuyudori ja Fubuki, näin virallisilla nimillä.. Tosin mitään ihmeellisiä pisteitä lienee turha odottaa :D.. Omia kotiotuksiani en tällä kertaa ole raahaamassa paikalle. Pööpi on menossa seuraavana viikonloppuna Toscan kanssa Italiaan näyttelyyn. Minä ja Anne päästään toki mukaan matkalle :D.. Eli tiedossa on tyttöjen reissu.

Carla ottaa Kiteen sunnuntaina mukaan kotiinsa näyttelystä. Kide jää meidän yhteisomistukseen, eli molemmat voivat kasvattaa sillä. Kuuran otan mukaani näyttelystä ja vien uuteen kotiinsa, koska kuuran omistaja ei pääse osallistumaan valitettavasti näyttelyyn. Sekin toivottavasti vielä saa joskus pentuja. Hallan omistajat ovat Tampereelta ja Annen tuttuja, joten se jääkin mukavasti lähelle. Anne käy viemässä sen maanantaina aamusta ja sen jälkeen onkin tämänkertainen pentuprojekti ohi. Seuraavia pentuja on suunniteilla vasta 2010 kun palaan Amsterdamista Suomeen. Toivoisin että saisin Pööpin astutettua jollain kivalla kollilla ennen paluutani ja sijoitustytöille on suunnitelmisa kotimaisia miehiä.

Ei kommentteja: