tiistai 29. tammikuuta 2008

Kuvia ja kriisittelyä

Aloitetaanko hyvistä vai huonoista..

No laitetaan ekana vähän kuvia.

Ensinnäkin olin kylässä Leimun (Kawaii Chigusa) sijoituskodissa. Iltaa vietettiin ruuan ja viinin parissa, sekä otin kuvia kissoista ja Jemma-fretistä. Jemma ei enää pure edes varpaita, joten se alkaa nousta jo ruureen suosiooni.

Leimulla on ikää 7 kk ja se on oikein reipas nuori tyttöC-pentueen isä Kipinä (Bluestream's Qadir) on lumoavan kaunis, mutta hieman tyttömäinen ja pieni. Toivon että pennut kasvavat paremman kokoisiksi.Koko kuvasettiä fretteineen ja muineen voi katsella täällä.

Lauantaina kävin myös katsomassa ja kuvaamassa Nebuankhet M-pentuja Annen luona Inkoossa. Siellä on käynyt sellainen "vahinko" että Annen mies, joka on tähän asti valittanut liiasta kissamäärästä on päättänyt haluta pitää riistapojan kotona ;).

Pentukuvat

Sitten niihin kriiseihin. Hiisi ilmeisesti pelästyi jotain sunnuntaina illalla ja sen jälkeen yritti käydä kaikkien kissojen päälle. Se myös huusi niin lujaa että aloin pelkäämään jo häätöä. Päätin ottaa käyttöön Liisan loistavan tekniikan, jolla Nuti (Kawaii Benzaiten) saatiin tottumaan Pikiin (Kawaii Dharma). Eli yöllä ja kun en ole kotona Hiisi on keittiössä yksin ja muuten se on valjaissa olohuoneessa. Edistystä on tullut ja selvästi Hiisi haluaisi olla muiden kaveri. Välillä se haistelee nätisti ihan nenäkkäin ja on muutenkin rentona. Mutta tuntuu että jos sen päästää vapaaksi niin tilanne helposti kärjistyy vielä nopeasti. Mutta eiköhän tämä tästä.

Harmi vaan etten juuri nyt pysty tekemään normaaliin tapaan joka päivä etätöitä. Onneksi maanantain tein kotona, niin Hiisin ei tarvinut olla niin pitkään yksikseen. Seuraa se kuitenkin kaipaa. Äsken kyykistyin lattialle rapsuttamaan sitä, niin sehän ponkaisi suoraan mun selkään makoilemaan :D. Jossain vaiheessa piti ravistella kissa alas, kun asento ei ollut kovin ergonominen ja en ajatellut istua koko iltaa kontillani lattialla.

Ei kommentteja: