torstai 10. tammikuuta 2008

Remppailua ja pentukuvia

En ole hirveästi ehtinyt kirjoittelemaan, kun on remppailuprojekti käynnissä. Koska Lundia siirtyi makkariin ja laitoin ilkeänä takalevynkin paikalleen, niin sinne hyllyn päälle ei enää ollut reittiä. Keksin että joku systeemi pitäisi kehittää ja en ajatellut mitään 200 euron puuta siihen ostaa. Tilaa oli myös rajallisesti. Sain vinkin että Ikeasta saa lattian ja katon väliin kiinnitettäviä tankoja, johon voi laittaa köyden. No, löysin siinä selatessani sellaisen tikapuutyyppisen kirjahyllyn, n. 25 e, joten päätin kokeilla sitä.

Hylly on kiinni seinässä ja laitoin neljästä tasosta paikalleen kaksi. Päällystin ne halvalla kynnysmatolla. Etualalla näkyy köysi, joka on tarkoitus kierittää reunoille ja noihin kahteen käyttämättömään tasoon. Mietin vielä pitäisikö nuo näkyville jäävät puuosat maalata mustaksi. Viritelmän kokonaishinta n. 60-70 e. Sillä ei saa kyllä mitään varta vasten kissoja tehtyjä tuotteita, jotka kestäisi tämän jengin vauhdissa..Tässä kuvassa näkyy vielä vähän paremmin nuo tasot:Sitten vielä viralliset valvojat puuta testaamaan, kuvaaja on kyllä ollut vähän vinossa.. :Ja nopeasti keksittiin mitä varten tuo hylly on paikallaan, eli Luumu ponkaisi jo hyllyn päälle.Vaikka mitä odottaa vielä tekemistään.. Lundiaan pitäisi tulla ensi viikolla uusia osia. Sen lisäksi vaatekaappeihin laitetaan lapsilukot. Keittiön lattiaa suojaamaan ostin muovimattoa, kun edellinen matto näytti aika hirveältä, kun sen päällä oli syöty lihaa muutama vuosi.. Sen lisäksi ostin vahakankaan pöydälle.

Ilmankostutin on hurissut paikallaan viikon. Täällä oli ilmankosteusprosentti vain 21, eli aika hurjan matala. Tuntuu että vettä saa lisätä koko ajan. Sen lisäksi kohta pitäisi saapua Dyson-imuri.

-----------------------------------------------Eilen kävin katsomassa Redcheetah's -pentuja, jotka olivat 6 viikkoa ja yhden päivän. Siellä oli varsinkin sellainen punainen poika joka valloitti sydämeni täysin.
täältä.

-------------------------------------------

Hiisi on löytänyt uuden kodin ja muuttaa helmikuun alussa. Uusi omistaja käy vielä ulkomailla tässä välissä ja totesimme että on mukavampaa Hiisille jos se muuttaa vasta sen jälkeen. Koitan kirjoitella siitä viikonloppuna lisää ja laittaa kuvia.

Ei kommentteja: