lauantai 19. tammikuuta 2008

Näyttelykuulumisia Vanhasta satamasta

Aamulla meni vähän säädöksi, alkaen siitä että Muusa ja Oskari oli vallanneet kuljetusboksin ja en löytänyt myöskään siihen ovea:Näyttelyssä oli vaihteeksi aika paljon abyja kaikista neljästä perusväristä.

Riistanvärisissä tuttuja kissoja olivat Luumun veli Tikkis, Luumun tyttö Leimu, Leimun isä Kipinä ja Pööpin tuleva sulhanen Pablo. Tikkis yllätti olemalla TP ja sai myös yhden äänen paneelissa :).

Punaisia en ehtinyt itse yhtään seurata, kun arvostelut menivät päällekkäin. Siellä värin paras oli kuitenkin ollut Paco ja EX1 nuorissa tuli Terralle, venäläinen soma jenkkilinjainen kissa oli kakkonen. Mutta Terra oli kyllä kaunis kokonaisuus minunkin mielestäni. Näiden lisäksi kisaamassa Zimbria Selma, joka sai sertinsä.

Sinisissä oli Tuhka, Luumu ja venäläinen naaras. Tuomari tykkäsi kaikista kovasti ja Luumu oli TP ja myöskin yksi ääni paneelissa. Pidin tosi paljon tuosta jenkkilinjaisesta naaraasta.

Beigeissä oli pitkästä aikaa VP. Ekana Pööpillä sertikisa Kharn-Ka Ferraraa vastaan ja Pööpi sai sertinsä. Sitten Peksun ja Justin poika Jassu oli debytoimassa, ainoana luokassaan. Jassu oli Pööpiä vastaan VP:ssä ja Pööpi veti pidemmän korren.

Pidimme myös bileet "ei mistään syystä" ja oli oikein mukava tilaisuus. Toivottavasti jatkossakin voimme kokoontua yhteen rupattelemaan aina silloin tällöin.

Ostin näyttelystä mm. tämmöisen patteriin kiinnitettävän pedin. Pööpi meni heti sinne lepäilemään:

Ei kommentteja: