sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Astutusta odotellessa

Täällä odotellaan kovasti astutuksen toteutumista. Peksu olisi hirveässä kiimassa ja erittäin tyrkky. Fooli auttaisi sitä erittäin mielellään tässä hankalassa olotilassa. Kyllähän nyt herrasmieskolli auttaa naista hädässä. Ikävä kyllä Fool ei ole vieläkään saanut rekisterinumeroa, joten ei auta kuin odotella ensi viikkoon, jolloin asiaa käsitellään. Toivon mukaan vastaus toimitetaan asap.

Varmasti Peksu ehtii lopetella tämän juoksun, mutta kun (toivottavasti) rekisterinumero on saatu ajattelin että pariskunta voisi viettää aikaa yhdessä, jolloin toivottavasti sitten homma tulisi hoidettua seuraavaan juoksuun ja voisin palauttaa Foolin takaisin.

Se on osoittautunut (kuten oli luvattu) aivan ihanaksi tyypiksi. Lähellä sydäntä on kaksi isoa R:ää, eli RUOKA ja RAPSUTUKSET. Kyllä tyttöjenkin perään voi katsella siinä vaiheessa kun hetki vaikuttaa otollisimmalta (erittäin voimakas kiima), mutta muuten nuo edellämainitut tulee ykkösenä. Mieletön kehräilijä ja makailee sylissä vaikka miten päin. Siinä kissaa parhaimmillaan.

Fool ja Oskari ovat nyt asuttaneet yhdessä keittiötä. Oskari vaikuttaa nykyään ihan viihtyvän Foolin seurassa, joten hyvä niin. Ei tule sitten äijälle yksinäistä täällä.

Tosca ja Jassu olivat lauantaina URK:in näyttelyssä Kirkkonummella ja tänään sunnuntaina Tosca oli paikalla. Lauantaina samalla tuomarilla (Anne-Gro Edström) oli kaikki abyt ja hän halusi ensin nähdä ne häkeissä yhtä aikaa. Jassu sai maininnan parhaista korvista (!), mikä sinänsä oli aika yllätys :D.

Tuomari tuntui pitävän molemmista nuorista ja pyysi molemmat TP-valintaan. Tosin siellä sitten Reijan somppu veti pidemmän korren. Aikuisista naaraista ei valintaan pyydetty yhtäkään. Jassu oli yhtä äijämäinen kuin aina, mutta huomattavasti rennompi viimekertaiseen nähden, kun sai matkata ja oleilla häkissä yhdessä mettiskaverinsa Nupun kanssa. Näiden linjojen abyt tuntuvat usein haluavan sen kaverin mukaansa. En tiedä ihmeteltiinkö mettisrivistöissä tätä kummallisen väristä lyhytkarvaista kaveria :D. Tosca aluksi vähän jänskäsi, mutta rentoutui kun sitä vähän kuljeteltiin ympäriinsä. Molemmat ovat oikein kivoja, vaikka niissä on toki omat ulkonäköpuuttensa jotka ovat ihan samat mitkä olivat nähtävillä jo pentuaikana.

Sunnuntaina tuomarina Toscalla oli Coste, jonka kissankäsittelytaidot kyllä tekivät vaikutuksen. Piteli Toscaa pöydällä selällään, vaikka Tosca ei kuulemma kotonakaan oikein voi sietää moista nöyryytystä. Sen lisäksi hän päätti antaa Toscalle korvahierontaa, jotta hieman liian ylös sijoittuneet korvat laskisivat alaspäin :DDDDD LOL.. Värin paraskin saatiin punaisissa aikaan, yhteensä punaisia oli 5 kpl! Värin parhaan voitti Link F-pentu, joka oli myös TP ja kategorian paras pentu. Kuulemma korvien asento oli ratkaisevassa osassa, ja sehän ollaan tiedetty jo aikojen alusta että Toscan korvissa olisi parantamisen varaa ;).

Tosca on kyllä kuitenkin monella tapaa mieleeni, puutteistaan (korvat ja raidat) huolimatta. Sillä on aivan mielettömän ihana pitkä kaula ja muutenkin elegantti kroppa. Häntä on pitkä, rakastan pitkiä häntiä. Ja ihan hyvä leuka ja profiili, niiden kanssa kun nykyään tuppaa monessa linjassa olemaan työstämistä.

Ei kommentteja: