tiistai 8. huhtikuuta 2008

Kevät etenee..

.. ja Peksu juoksee. Mutta päätin lykätä astutusta seuraavaan juoksuun. Foolin rekisterinumero ei ole vielä kai ainakaan viimeisimpien tietojen mukaan tullut. Ja olisi myös kiva että Peksun ja Pööpin pennut tulisivat jokseenkin samaan aikaan. Ei niillä kyllä yhtenevät juoksurytmit ole olleet, mutta nyt ikäero tulisi kovin isoksi.

Luulisin että seuraava juoksu tulisi joskus toukokuun alkupuolella. Pitää nyt palaveerata että tulisiko Fooli tänne vai ajanko Peksun Ouluun. Pööpin astutus olisi toivottavasti myös seuraavaan juoksuun. Se menee toukokuun ekana viikonloppuna kuitenkin ensin CFA-näyttelyyn kokeilemaan mitä siellä sanotaan. Todennäköisesti en kyllä saa rekisteröityä sitä CFA:han ennen näyttelyä, kun parikin kasvattajaa on hukannut vanhojen kissojen paperit, joita ei ole enää aikoihin tarvittu. No, en kyllä toisaalta odota että jenkkituomarit noiden korvien edessä kummemmin häikäistyisivätkään ;).

Delttapuu kävi vähän keväthuollossa, lähti sunnuntaina ja palasi tänään. Kissat olivat aivan fiiliksissä kun runko tuli ovesta sisälle, siellä roikkui heti pari kappaletta innokkaita apureita, vaikka kyseessä oli pelkkä runko-osa. Sivu-pata oli alun perinkin ollut huonosti kiinnitetty, joten se korjattiin. Puuhun tuli uusi kangas runkoon ja sen lisäksi vielä saatiin 2 ylimääräistä raapimalautaa, jotka voi kiinnittää puun runkoon tai johonkin muualle. Luulen että pennut tulevat tykkäämään niistä kovasti. Kameran salama on myös huollossa, se pitäisi olla valmis loppuviikosta tai ensi viikon alkupuolella. Sitten saa taas kissakuvia.

Eipä tässä kai kummempaa tällä erää. Odotellaan että mahtuiko Luumu ja Leimu lauantaiksi (26.4) RUROKin näyttelyyn vai ei. Vielä ei ainakaan ole soittoa kuulunut.

Ei kommentteja: