keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Salama palasi entistä ehompana

Canonin irtosalama hajosi tuossa jokunen aika sitten ja yritimme epätoivoisesti sitä korjata, ensin minä ja sitten isäni.. No eihän siitä tullut mitään ja loppujen lopuksi vein salaman Canonin huoltoon. Sain sen takaisin viime viikolla ja piti vähän kokeilla toimiiko. Eli ajoin perjantaina Inkooseen Annelle ottamaan vähän kuvia, sieltä lähti lauantaina sitten yksi pentu uuteen kotiin.

Kuvat löytyy taas 1G:n galleriasta, mutta laitetaan tähän muutama hyvin keväthenkinen leikkikuva.

Tässä pentujen äiti Pähkinä ja poikansa Sipulius hyppivät pitkin seiniä lasertäplän perässä:Nuori neiti Sinirii (nykyään kuulemma Nuupi) metsästää samaista täplää joka kiitää pitkin lattiaa:Laserosoitin on meilläkin ollut kovassa suosiossa. Kissat tulevat ihan hulluiksi siitä.

Mistä tulikin mieleeni että ilmoittauduin Luumun kanssa kissankoulutuskurssille. Ensi perjantaina on luento ja siellä on myös 5 esimerkkikissaa, ilmeisimmin Luumu pääsee mukaan jo silloin. Sitten sen jälkeen on myös 5 erillistä koulutuskertaa. Kurssin järjestää Suomen Eläinkoulutuskeskus Oy.

1 kommentti:

Minde kirjoitti...

Saa tulla sitten testailemaan kameraa,salamaa tai mitä vaan tänne meillekin kesällä... *viaton hymy*.. Iines on tavannut Kassun ja nyt vaan jännitetään, että tuliko tulosta vai jäikö vaan hurvitteluksi ;-)