torstai 13. marraskuuta 2008

Hälsningar från Sverige!

Lähdettiin eilen illalla Toscan kanssa yllättäen Ruotsiin astutusmatkalle. Ensin autolla Turkuun ja Turusta laivalla Tukholmaan. Laivamatka sujui rauhallisesti näin keskellä viikkoa, känniörveltäjiä ei matkassa tuntunut olevan. Aamulla piti herätä Suomen aikaan 6.20 ja aamupalan jälkeen lähdettiin ajamaan. Aikaeron takia kello oli ruotsissa n. 6.40 kun pääsimme laivasta.

Suuntasimme ensin kohti Gävleä ja siellä pidettiin pieni tauko. Samalla tuli tarkastettua miltä kaupungissa näytti. Gävlen jälkeen näimme isossa ostoskeskuksessa suurelta vaikuttavan lemmikkitavaratalon, johon suuntaamme varmasti paluumatkalla. Sitten suunta oli Faluniin ja lopulta pieneen Svardsjöhön. Matkalla näimme paljon ihania vanhoja taloja ja hevosia lähes joka pihassa.

Tosca pääsi kollin kanssa yhteen heti saavuttuamme. Onneksi kiima säilyi matkasta huolimatta ja molemmat kujertelivat toisilleen. Ensimmäinen astuminen taisi tapahtua jo ehkä tunnin kuluttua ja tähän mennessä on todistettu kaksi. Astumisia lienee enemmän, kun treffit ovat aika hyvin äänieristetyssä alakerroksessa. Vähän ensikertalainen kolli on saanut välillä selkäänsä, mutta aika hyvin homma kuitenkin sujuu.

Kolli on nimeltään Abylyx Agenore di Pastore ja se on väriltään punainen. Odotettavissa on siis ainakin punaisia ja ehkä myös beigejä pentuja. Kolli on tosi iso, lihaksikas ja korkeajalkainen. Sillä on hienot korvat ja kiva ilme. Sen lisäksi sillä ei ole raitoja, joita taas Toscalla riittää. Eli varmasti sopivat hyvin yhteen. Kolli on myös erittäin hienoluonteinen! Eli olen oikein tyytyväinen tähän valintaan.

Kuvia on otettu paljon pariskunnasta ja myös huushollin muista kissoista. Kuvat saavat kuitenkin odotella julkaisua paluuseen asti. Takaisin lähdemme perjantaina iltapäivällä ja laiva on Turussa lauantaina aamulla.

Ei kommentteja: