tiistai 4. marraskuuta 2008

Pentujen painoja

Moni tuntuu seuraavan intohimoisesti niin pentujen kuten aikuisten kissojen painoja. Minä en ole erityisen kiinnostunut kissojen painoista, ainakaan niin että jaksaisin niitä jatkuvalla syötöllä seurata. Ainoastaan pienten pentujen painonnousuja seuraan orjallisesti kaksi kertaa päivässä. Isommat kissat punnitsen lähinnä eläinlääkärissä.

Painoista kiinnostuneille on kuitenkin hyviä uutisia. Eli punnitsin tänään pennut ja aikuiset eläinlääkärissä! Nyt on painoja. Oskari painoi 3,6 kiloa, kuten ennenkin. Peksu painoi 2,7 kiloa, kuten ennenkin... Joten näiden osalta jatkuva punnitseminen ei olisikaan tuottanut erityisemmin uutta informaatiota.

Pentujen painot suuruusjärjestyksessä:
Nimbus 1,9 kg
Emiko 1,7 kg
Nyppy 1,6 kg
Egao ja Eiko 1,5 kg
Etsuko 1,3 kg

Nyppy on kyllä matalampi jaloistaan kun Peksun tytöt, mutta se onkin Nimbuksen kanssa keskittynyt enemmän keskivartalon kasvattamiseen, kun jalkojen :D... Etsuko ei myöskään ole muita pienempi, vähän hoikempi vaan. Eli tultiinko näistä nyt hullua hurskaammiksi? Punnasin isolla koiravaa'alla järkälemäisen newfounlandilaisen kuolatessa metrin päässä. Etsuko ja Oskari päättivät varmuuden vuoksi kertoa koiralle kuka määrää ja murisivat sille.

Muutoin eläinlääkärissä meni varsin odotetusti. Eli Oskari piti rokottaa pyyhkeen sisällä niin että siitä näkyi vain palanen peppua, johon piikki tuikattiin. Kaikki saivat perusrokotteen ja sitten Nyppy, Egao ja Emiko sirut. Leikatuthan saivat ne jo viimeksi. Egaolta ja Emikolta otettiin poskisolunäytteet PK-testiä (DNA-testi) varten. Eniten aikaa meni taas jälleen papereiden täyttämiseen ja niiden kanssa säheltämiseen. Tarkistettiin kuitenkin moneen kertaan että kaikki leimat ja nimmarit on paikallaan. Kaikille kirjoitettiin myös eläinlääkärintodistus siitä että päällisin puolin kaikki osat on paikallaan. Eli nyt seurue olisi sitten valmis maailmalle, kunhan tästä on toivuttu.

Ei kommentteja: