tiistai 25. marraskuuta 2008

Näyttelyraporttia

Huh, ompa tässä nyt koko ajan ihan tuskaisen kiire. En ole juuri ehtinyt kirjoittamaan. En kyllä ehtisi nytkään, mutta pitää pitää jonkun sortin aivojenlepuutustauko, etten aivan tule hulluksi.

Lauantaina oltiin Turussa näyttelyssä. Sattui tosi hyvä säkä että näyttelypäiväksi oli valikoitunut lauantai, koska sunnuntaina oli mieletön lumipyry jossa olisi ollut erittäin ikävä ajella. Lauantaina oli myös Somakiss ry:n syyskokous, jossa tietysti piti olla paikalla. Näyttelyyn osallistui Peksun viimeisimmästä E-pentueesta 3 pentua ja omistajien omat raportit löytyvät myös netistä, eli Hetan ja Hilman blogista ja Lotan ja kavereiden blogista. Pööpin Nebuankka-N-pennuista oli mukana beige tyttö Nyppy, jonka hain mukaan 300 metrin päästä ja palautin sinne illalla. Oli ihanaa saada omia Nyppyä yksi päivä, kun se on niin ihana.

Beigejä oli paikalla ennätykselliset 4 kappaletta, eli värin parasta oli luvassa. Tuomarina oli Luigi Comorio, joka oli minulle uusi tuttavuus omilla kissoilla. Ennakko-odotuksia ei ollut hirveästi. Pieni italiaano kuitenkin tuntui tykkäävän kovasti kaikista kolmesta kissastani, eli Pööpistä, Peksusta ja Nypystä. Neljäntenä beigenä oli Kuukkiksen kasvatti Pyry (Bastian's Crash Test Dummy). Kolmen muun kanssa sählätessä Pyryn arvostelut meni vähän ohi. Värin parhaassa voitti Nyppy, kun Pööpi oli kuulemma vielä mammakunnossa ja vähän meni ohi mitä Pyrystä sanottiin. TP-valinnoissa Pööpi ja Nyppy hävisivät molemmat koville mustavalkoisille cornareille. Se kyllä aina tietää huonoa kun sellaisen saa vastaansa ;).

Riistojen arvosteluissa oli ihan hirveä sähläys ja värin parhaat sekä sertit jaettiin useampaan otteeseen. Riistoja oli niin paljon että saatiin sekä aikuisten että nuorten värin parhaat erikseen. Suvereeni voittaja oli taas vaihteeksi Highgaitpaws Magic Gold, eli venäjällä asustava jenkkipoika. Aikuisissa erinäisten sekaannusten jälkeen värin parhaan sai Nypyn iskä Pade (Nebuankhet Lochlann). Hilma, eli Egao onnistui olemaan loppupeleissä kuitenkin pentujen tuomarin paras ja pääsi edustamaan paneeliin!

Sininen Lotta (Eiko) sai tuomarilta paljon kehuja. Sinisillä ei värin parasta ollut, kun kissoja oli vain kaksi. Tuomarin parhaan valinnassa se kuitenkin tiukasti hävisi toiselle siniselle (oliko korat?). Se myös sai fanikseen yhden ulkomaalaisen korat-ihmisen, joka pusutteli ja hehkutteli tyttöä oikein olan takaa.

Punaisten arvosteluja en ehtinyt näkemään, mutta eivätpä Heta (Emiko) ja Max tuomaria tainneet erityisemmin hurmata.. Kuitenkin se perus EX1 oli Hetan saavutuksena.

Nyt kyllä loppuu aika, joten raportoin lisää myöhemmin. Miten tämä menikin tämmöiseksi jaaritteluksi..

Ei kommentteja: