torstai 18. lokakuuta 2007

7 viikkoa ja vauhti kasvaa


Eilen illalla pentupallukat täyttivät 7 viikkoa. Kuvailin niitä jälleen, tuotoksia täällä. Kuten kuvista voi päätellä kiipeilypuu on valloitettu sitä ihan ylintä pataa lukuunottamatta. Pennut loikoilivat aiemmin hirveästi sängyssä, mutta eilen ilkeänä leikkasin niiltä kynnet, joten nyt eivät sänkyyn asti pääse.

Vauhti on taas lisääntynyt kovasti ja kiitettävästi ne jaksavatkin meuhata keskenään. Sen lisäksi tietysti kaikilla leluilla on kiva leikkiä ja murista hurrrjasti ettei kukaan muu varasta suurta aarretta. Eilen taas todettiin että Jassu on kyllä kaikin tavoin äänekkäin pentu mikä tässä huushollissa on koskaan nähty. Todettiin että leikkiessään siitä tulee eniten mieleen saksanpaimenkoira mutukan kimpussa :D. (että onnea vaan Heli, voit varata paikan jo koulutusryhmään saksanpaimen-abessinialaista varten ;))

Postissa odotti tänään Mirjam Nummisen uusi kirja "Kissallesi terveyttä ja pitkää ikää". Pikaisen pläräämisen pohjalta kirja vaikutti erittäin hyvältä, suosittelen tilaamaan! Ohjeet löytyvät Mirjamin sivuilta.

Ei kommentteja: