maanantai 1. lokakuuta 2007

Noniin, lääkäristä selvitty

Eli saatiin vihdoin pennuille rokotukset kuntoon. Sen lisäksi Luumu, Lieska ja Pontso leikattiin. Lieska onkin jo yrittänyt murtautua ulos suihkukaapista, jossa pojat heräilevät. Mutta ehkä sen on parempi vielä hetki malttaa makoilla. Hortoilee muuten täällä pitkin poikin niinkun kännissä olisi. Kaikki olivat tosi kiltisti ja kehräilivät vaan kovasti. Mikrosirut laitettiin kanssa. Leimulta ja Hiileltä otettiin DNA-näyte PRA-testiä varten, toivottavasti vaan käytetty harja kelpaa, kun ei pentujen luovutuksen takia ehditty jäädä odottelemaan labran lähettämiä harjaksia. Nyt kaikki pitämään peukkuja että a) näytteet kelpaa ja b) satumainen onni jatkuu ja tulokset on negatiivisia. Pööpi oli kanssa mukana rokotuksella ja keksi miten lentoboksi avataan... Sitten se karkas pari kertaa ja piti laittaa pentujen kanssa loppujen lopuksi samaan boksiin.

Nyt pitääkin alkaa valmistautumaan lähestyvään luovutukseen.. Toisaalta odottelen meiningin rauhoittumista, mutta toisaalta ne on kaikki niin ihania tapauksia ettei millään raaskisi. Mutta pitää muistaa pitää järki päässä, kun ei järjetöntä kissamäärää voi kuitenkaan olla.

Pikkupennut alkaa pikku hiljaa lisäämään vauhtia ja ne on aivan mahdottoman liikuttavia kun ne yrittää juosta tuolla ja karkailla keittiöstä :). Keskiviikkona tulevat 5 viikkoa, joten jossain vaiheessa pitäisi saada ne syömään kiinteää ruokaakin. Isojen mahatauduin takia lykkäsin loppujen lopuksi sitä ruuan tunkemistakin. Hiekkikseen tutustuivat jo, mutta luulivat että sielä sitä ruokaa onkin.. Mikähän siinä on kun kaikki syövät aina mieluummin hiekkaa kun ruokaa alussa..

Isoista pitää yrittää ottaa vikat kuvat kun nuo kaksi sankaria on ehtinyt toipua. Viikonloppuna en ehtinyt kuvaamaan kissoja ollenkaan.

Ei kommentteja: