keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Kasiviikkoiset ja näyttelykuulumisia


Otin tänään kasiviikkoiskuvat. Niistä huomaa että täytyy olla aika tarkkana, jos haluaa vaikka ryhmäkuvia, kun paikallaan pysyminen ei ole ollenkaan hauskaa.

Tänään tuli myös Leimun ja Hiilen, eli nykyisen Cetun PRA-tulokset, eli molemmat olivat negatiivisia. Tosi hienoa että kaikki tähän mennessä testaamani kissat ovat olleet negatiivisia! Vielä pitää odotella Luumun iskän Wellin tulosta jonkun aikaa. Jos sekin olisi negatiivinen olisivat kaikki kasvatuskissat negatiivisia.

Sama pentukaksikko oli myös lauantaina näyttelyssä. Molemmat olivat ainoita osallistujia luokassaan, joten tuloksena oli EX1. Värin parhaan voitti Redcheetah's Pouta, eli Viivi. Tosin hieman jäi ihmetyttämään valintaperuste, eli Viivi oli aikuisena YLLÄTTÄEN kehittyneempi kuin 4 kk pennut ;). Mutta se on kyllä erittäin kauniin värinen ja nätti tyttö, joten tason puolesta ei sille harmita hävitä. Tuomarin parhaisiin tuomari halusi ottaa Cetun (Chokichi). Se voitti kaksi brittiä ja bengalin. Paneelissa tuli kaksi ääntä, kun burmapentu voitti kolmella. Eli aika hieno suoritus. Sen lisäksi molemmat käyttäytyivät kuin vanhat tekijät ja leikkivät tuomarin kanssa pöydällä.

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Huh, jopas ne onkin palleroita. Hauskan näköisiä!

Täällä on vihdoin jää särkynyt, kun toissapäivänä löysin kaikki kolme kisua nukkumassa yhdessä kasassa. Söpöyden ennätykset rikkoutui samantein. :)