keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Ensimmäinen läks..

Leimu muutti tänään uuteen kotiin. Ennen lähtöä otin vielä kuvia penskoista, sekä isoista että pienistä. Pienetkin on tänään jo 5 viikkoa! Alkavat olla aika hupaisia kun pitää poukkoilla ja sinkoilla, mutta tasapaino ei ole vielä ihan kohdillaan. Isot ja pienet tulee toimeen ihan hyvin, vaikkakin eivät ole valvomatta samoissa tiloissa. Tulee kyllä menemään ensi viikolle tai ainakin viikonloppuun ennen kun kuvat on missään, koska tässä on nyt aika rumba luvassa töiden ja pentujen luovutuksen yhteen nivomisessa.

Leimu oli tosi reipas uudessa kodissa. Ensin se hetken tutkiskeli itsekseen ja sitten Kipinä-iskä ja Viima pääsivät makkarista. Aluksi Leimu yritti esittää tosi hurjaa ja isoa, mutta pikku hiljaa sitten aina paremmin päästi uusia kavereita lähelle. Eiköhän ne aika pian totu toisiinsa. Huomiselle jäi vielä yksi shokki, meinaan Jemma-fretti.. Vielä sitä itse etsii katseellaan, mutta eiköhän tämä tästä.

Olin ajatellut polttaa kuvacd:t pennuille mukaan, mutta tuli todettua että Leimusta oli kuvia 1 giga :D. Ei ihan cd:lle mahdu, joten vein ne sitten muistitikulla.

Ei kommentteja: