maanantai 23. heinäkuuta 2007

Abinat pomppii ja kiipeää..

Lapset ovat oppineet pomppimaan ja kiipeilemään aika tehokkaasti. Välillä kauhistuttaa kun ne roikkuu milloin missäkin ja osa on seikkaillut jo noiden kaikkien laatikostojen ja pöydän päälläkin.. Toistaiseksi on säästytty kuitenkin vammoilta.. Totesin joskus että jos jotain on sattuakseen niin sattuu vaikka pennut tyhjiöpakkaisi, joten remutkoon sen kun haluaa.

Kuvia olis, kunhan saisin ne nettiin. Hirveä homma perata ja laittaa ja tässä on ollut kaikenlaista tärkeää, mm. uusi Harry Potter -kirja :D. Mutta se on luettu jo. Lauantaina kävin Tapereella ja näin ekaa kertaa egyptin maun pentuja, tässä on niistä jotain kuvia.

Bébéllä on ultra keskiviikkona aamulla, toivotaan että siellä olisi monta hyvää pentua ja kohtu olisi kunnossa. Huomenna aamulla pitää muistaa herätä ja hakea 25 kg lihaa Kennelrehun autolta, vai kuinkahan paljon sitä nyt olikaan..

Ostin kissoja varten Lidlin tarjouksesta sellaisen rapisevan tunnelin. Sitä on käyty ihmettelemässä, mutta toistaiseksi se ei ole vielä saavuttanut kuvittelemaani suosiota. Katsotaan jos nuo vielä innostuu.

Ei kommentteja: