maanantai 30. heinäkuuta 2007

A-pentue vuoden

Tänään Kawaii A-pentue täyttää vuoden. Onnittelut tätäkin kautta Justille, Ihaalle, Osamalle ja Mirulle! Aika menee kyllä todella nopeasti.

B-pentueellakin on syntymäpäivät ensi viikolla. Kawaii Bishamon oli edustamassa B-pentuja SUROK:in näyttelyssä Kaapelitehtaalla ja valmistui lauantaina Championiksi ja sunnuntaina oli tuomarin paras! Paneelissa tuli kunniakkaasti yksi ääni. Voittaja oli mustavalkoinen cornish rex Piupaws Toykiller, joka voitti myös lauantaina. C-pentujen isä Bluestream's Qadir oli myös näyttelyssä sunnuntaina kastraattiluokassa ja sai ensimmäisen sertinsä voittaen kilpailijansa ja sen lisäksi se oli vielä tuomarin paras. Paikalla oli englantilaisia abyihmisiä ja pojat saivat vielä ylimääräiset ruusukkeet heidän yhdistykseltään.

Pentuset ovat oppineet lisää kiipeilytaitoja. Nyt ne pääsevät jo sänkyyn ja yksi on nähty myös kiipeilypuun kolmostasolla. Sen lisäksi ostamani rapiseva tunneli on alkanut kiinnostamaan. En ehtinyt ottamaan viikonloppuna uusia kuvia, koska olin lauantaina ystävieni häissä ja vierailin myös molempina päivinä kissanäyttelyssä moikkaamassa tuttuja ja kissoja. Tänään on ollut niin älyttömän pilvistä ja pimeää ettei kuvia oikein ole kannattanut ottaa. Katsotaan jos huomenna yrittäisi.

Hiili satutti myös eilen illalla toisen etujalkansa, joten olen vähän ihmetellyt sitä. Aamulla se oli kunnossa, mutta sitten taas päivällä satutti sen uudelleen... Tyypillistä kissanpentujen logiikkaa, "tää on selkeesti jo kunnossa, nyt ei satu, RIEHUMAAN" ;). Toivotaan kuitenkin että se menisi nyt ohi.

Ei kommentteja: