torstai 5. heinäkuuta 2007

Aika kuluu..

Kylläpäs aika kuluu nopeasti. Pennut ovat huomenna jo 3 viikkoa.. Mietin että ne ovat jo olleet täällä 1/5 siitä ajasta minkä tulevat minun hoivissani viettämään *haikeus*.
Nyt maito riittää ihan hyvin, mietittiin Annen kanssa että ehkä Luumu joi liian vähän. Olen antanut sille emonmaidonvastiketta, kun se juo sitä tosi mielellään. Vähän rähmii silmät, jos ei putsaa, eli pitää muistaa jatkaa putsaamista tarpeeksi pitkään. Usein tulee tehtyä moka että lopettaa putsauksen liian aikaisin kun rähmää ei näy ja homma räjähtää käsiin. Tosin silmätippojen laitto ei ole kovin isossa suosiossa. Maxin-silmävesi/tipat on osoittautunut tosi hyväksi, ehdottomasti käytän sitä jatkossakin.

Pennut ovat aika hauskassa vaiheessa kun ne osaavat jo kävellä ja leikkiä keskenään, mutta homma on vielä hieman hataraa :D. Hirveää huitomista ja muksahtelua, kun yritetään vähän kasvattaa vauhtia. Välillä myös kehrätään minulle, jos rapsuttelen massusta :).

Eilen ehdin jo panikoitua kun painot tuntuivat kaikilla laskeneen hurjasti ja vaaka näytti välillä enemmän ja vähemmän pentujen liikkuessa.. Kerkesin jo vähän antaa maitoakin. Ongelma ratkesi vaihtamalla patterit vaakaan ;P.

Ei kommentteja: