sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

Voi mahdotonta

Pennut ovat käyneet jo aika meneväisiksi. Olen laskenut niitä kävelemään pari kerrallaan ulos häkistä ja heti ollaan lähdössä kovin kauas. Leimu sai Luumulta tänään jo pikakuljetusta kotiin, kun uskaltautui liian kauas tutkimusretkelle. Päästin ne nyt illalla kaikki yhtä aikaa irti ja tyypit olivat lähdössä jo huoneestakin ulos.. Joka suuntaan olivat menossa. En uskalla niitä kyllä vielä ehkä pariin päivään päästää koko huoneeseen, kun ne ovat niin tyhmän rohkeita.. Laitoin kuitenkin huoneen ovelle jo aidan, koska Leimu yritti tulla myös häkin ovella olevasta pahviesteestä yli, vaikka se on tosi korkea.. Laitoin pesään tänään ekaa kertaa myös ruokaa, mutta Luumu taisi sen kaiken syödä.

Kyllä ne joskus osaa olla rauhassakin, ainakin nukkuessaan:Nimet pitäisi vielä päättää.. Kutsumanimet siis. Ne kun on ollut niin saman näköisiä ja vaikea erottaa niin en ole niitä vielä erityisesti miksikään kutsunut. Nyt alkaa näkymään persoonalliset piirteet ja kuvioinnit.

Leimu:Vaaleampi keskikokoinen, BambuTummempi keskikokoinen, LieskaIsoin, PontsoTummin, HiiliToivottavasti meni oikein :).

Ei kommentteja: