sunnuntai 1. heinäkuuta 2007

Täysihoitola

Nyt kun pennut ovat alkaneet liikkumaan enemmän maito ei ihan meinaa riittää. Niitä on kuitenkin 5 kpl ja viipottavat kuin viimeistä päivää. Ovat selvästi edellä motorisessa kehityksessä verrattuna aiempiin pentueisiin. Kolmelle pienimmälle olen antanut maitoa vähän lisää. Tytön ruokkiminen on tosi vaikeaa, koska se vaan kiljuu ja vekoilee ja haluaa liikkeelle. Ei ole aikaa syödä. Pojat syövät ja lussuttavat maitoa aika kiltisti. Vielä pitäisi viikko mennä maidolla.. Onneksi voin tehdä töitä etänä, niin voin ruokkia pentuja päivisinkin.

Otin tänään kuvia, mutta vaihdoin konetta ja tässä ei ole vielä Photoshopia, joten vasta huomenna saan kuvat nettiin. Tuli kyllä aika somia otoksia, tosin pentujen erottaminen kuvista on hieman haasteellista.. (no on kyllä myös IRL)

Tuhka (Kawaii Bishamon) oli Jyväskylän näyttelyssä. Lauantaina tuli serti, TP-valinnoissa hävisi teininä burmalle ja ocille. Tänään tuli serti ja Tuhka oli TP, voitti mm. hyvin pärjänneen paljon vanhemman burmakollin. Paneelissa yksi ääni, voiton vei kuitenkin myös mainetta kerännyt burmakolli. Mutta yksi äänikin on siinä seurassa tosi hieno suoritus teinipojalle, eka kerta aikuisten luokassa. Tuhka on Helsingissä molempina päivinä ja sehän on näiden tämänhetkisten pentujen puoliveli, Luumun edellisestä pentueesta.

Ei kommentteja: