tiistai 28. elokuuta 2007

Jee, paperit tuli!

Tänään oli eteisessä odottamassa paksu kirjekuori kun tulin kotiin tentistä ja töistä.. Mietin että kuka mulle jonkun kirjan on lähettänyt, mutta sitten tajusin että sielä onkin ne kauan odotetut rekisterikirjat! Tosi hienot uuden näköiset, tosin harmi että tytöillä ja pojilla ei ole enää eri väriset. Saadaan rokotuksetkin sitten niihin.

Eka rokotus ja terveystarkastus on varattu ensi keskiviikoksi Felinaan. Saavat katsoa purennat ja muut jutut siellä. Pikkuisen näyttää siltä että Bambulle olisi tulossa rintaan valkoinen läikkä. Se muuttaa vähän asioita ja pitänee palaveerata josko vielä vaihdettaisiin Lieska ja Bambu päittäin.

Luumu on ollut varsin rasittava, koska se sai ekan kiiman pentujen jälkeen. Onneksi se venyi näin pitkälle. Oskari on taas hoitanut oman osuutensa diilistä, kuten yleensä... Olen ajatellut alustavasti että leikkautan Luumun samalla kun leikkautan osan pojista. Sen kanssa voisi sen jälkeen käydä kastraattikisoissa näyttelyissä. Tissit roikkuu ihan tolkuttomasti kun pennut roikkuvat niissä välillä koko painollaan.. Toivottavasti ne palautuu vielä ;).

Leimu (joka nykyään tunnetaan jostain syystä nimeltä Tirppa) on joutunut lötkötyskoulutukseen. pojat ovat niin lötköjä kun ne nostaa, mutta Tirppa vaan on karkaamassa ja menossa joka suuntaan. Kyllä se on jo vähän edistynyt.

Ei kommentteja: