maanantai 13. elokuuta 2007

Pennut jo yli 8 viikkoa..

Taas vaan aika kuluu eteenpäin.. Pennut tulivat lauantaina 8 viikkoa, eli yli puolet siitä ajasta jonka ne viettävät luonani on jo kulunut. Tietysti uudet omistajat odottavat into piukassa. Eilen taas mietin että on se jännä kun aina tekisi niin hirveästi mieli pitää joku pojista.. Mutta joka kerta olen tähän mennessä pitänyt järjen päässä ja myynyt ne pois. Ja nyt ei tällä kertaa kotiin saa jäädä ketään ;).

Taas onnistuin huijaamaan sekopäisiä pieniä abinoita ryhmäkuviin.


Loput otokset löytyy täältä.

Ostin aamulla matolääkettä, illalla onkin luvassa "hauska" ohjelmanumero..

Bébén maha on kasvussa ja siitä on tullut ihan mahdoton. Se herättelee yöllä ja kampailee jatkuvasti hiuksia ja kyhnyttää vieressä. Se haluaisi makoilla rauhassa ja rasittavat pennut käyvät sen hermoon, kun ne tulevat leikkimään jatkuvasti sen hännällä ;).

Perjantaina on Muusalla, Luumulla ja Oskarilla rokotus ja samalla on tarkoitus ottaa PRA DNA-testit Muusasta, Tintistä ja Bébéstä eläinlääkärillä, jotta tulokset saadaan kissojen rekisterikirjoihin. Testit lähetetään yhteislähetyksessä laboratorioon. Toivottavasti tulokset tulevat ennen Bébén pentujen rekisteröintiä (negatiivisina tietysti, hehe).

Ei kommentteja: