keskiviikko 22. elokuuta 2007

Uusia kuva taas

Onnistuin taas huijaamaan pölhöläiset samaan poseeraukseen. Tosin itse kämmin kameran asetuksien kanssa, eli unohdin innostuksissani tehdä niille yhtään mitään :D. No jotain siedettävää kuitenkin tuli.Olen nyt lomalla, joka oli tarkoitettu matikan lukuun. Koska mikään ei mene niinkun suunnitelisi, niin olen flunssassa. Hirveästi mitään fiksua en ole saanut tehtyä, mutta sentään sitten muutaman kuvan pennuista, kun viikonloppuna jäi ottamatta. Uudet kuvat löytyy täältä.

Pennut ovat nyt tosi ihanassa vaiheessa, eli ne koko ajan kehräilee mulle <3. Oli kyse sitten ruuan antamisesta tai massun rapsutuksesta. Eikä enää ole kuulunut tapoihin herättää hyökkäilemällä varpaisiin ;). Koko ajan vaan uhkaavasti lähenee luovutusikä ja pitää malttaa antaa kaikki vauvat pois uusiin koteihin. Toisaalta sitten muut saavat niistä kamalasti iloa.

Siinä vaiheessa myös koko rumba aloitetaan uudestaan, kun Peksun pennut alkavat toivottavasti lähtemään pesästä (*koputtaa puuta* ettei mitään käy).. Ainakin ne ovat toistaiseksi tosi liikkuvaisia siellä massun sisäpuolella.

Ei kommentteja: