perjantai 17. elokuuta 2007

Kun omistaja lähestyy jääkaappia nopeudella x..

Totesin tässä että nyt on tainnut tulla luettua liikaa matikkaa, kun huomasin tässä yksi ilta miettiväni yhtälöä kissojen ruokintaan liittyen :D. Matikan tentti lähestyy 28.8 ja pitäisi lukea ja laskea ahkerasti. Lähtöasetelma meni jotakuinkin että jos omistaja lähestyy jääkaappia nopeudella x ja polku on myös tunnettu, niin mikä on pentujen nopeuden muutos ja suunta :D. Säästän kuitenkin lukijat enkä ala käymään matikantehtäviä läpi tässä sen kummemmin ;).

Käytiin ottamassa DNA-testit Muusasta, Bébéstä ja Tintistä. Eli toivottavasti tässä alkusyksyn aikana selviää niiden PRA-status. Myös Luumun isää Welliä varten on testikitti Carlalla. Sen lisäksi Muusa, Luumu ja Oskari rokotettiin. Oskarin rokotus on aina vuosittainen murheenkryyni niin minulle kuin eläinlääkärillekin.. Tällä kertaa sydänäänien kuuntelu oli hyvin haasteellista, mutta rokotus meni kohtuullisen nopeasti kun Oskari jo alusta lähtien käärittiin suosiolla pyyhkeeseen ja lääkäri tuikkasi piikin kankkuun. Jos kolmikko omistaja-lääkäri-hoitaja haluaa selvitä operaatiosta ilman vammoja ei muunlaista lähestymistapaa kannata juuri edes harkita. On se jännä kun Oskari on kotona niin kiltti ja eläinlääkärissä se muuttuu täydeksi hirviöksi.

Peksun massu kasvaa ja sielä käy hirveä vellonta. Mietin että joskos sielä jopa voisi olla 4.. Varovainen toive.. Ainakin molemmilla puolilla on liikettä, sen voi sanoa varmaksi.

Muusa joutui laihdutuskuurille, se on aika katkera moisesta vääryydestä. Olen sulkenut sen eri huoneeseen siksi aikaa kun muut kissat saavat ruokaa ja Muusalle omaan kuppiin pieni nokare ruokaa (ihan liian vähän Muusan mielestä). Mutta muuten se kohta räjähtää..

Ei kommentteja: