torstai 27. syyskuuta 2007

Vauhtia löytyy taas

Vähän huonosti olen kerinnyt kirjoittelemaan tänne viime viikolla :(. Mutta nyt taas tapojen parannus.

Ensin kuvat, eli pienet 4 viikkoa ja isot 14 viikkoa.

Isoilla pennuilla on ollut mahatauti. Niiden luovutus piti alkaa tänään, mutta eipäs sitten alakaan. Oli tietysti tosi ikävää ilmoittaa kaikille uusille kodeille että en voikaan tuoda pentuja. Tehosterokotuksen sijaan ne saivat antibioottipiikit peräkkäisinä päivinä ja minä sain tänne pullon kaoliinia suuhun annettavaksi. Sitä onkin sitten kaikki paikat täynnä. Pennut olivat tosi flegmaattisia ja oksentelivat, sen lisäksi mahat ovat olleet löysänä. Yöllä heräsin sen sortin rämähdyksiin ja ralliin että homma taitaa olla pian ohitse..

Ensi maanantaina on uusi yritys rokotuksille. Onneksi olin laskenut väliksi 3 viikkoa, niin ei mene siitä virallisesta tehostevälisuosituksestakaan yli (joka on 3-4 viikkoa).
Samalla Pontso ja Lieska leikataan, kuten myös Luumu-mamma. Peksu ja mahd. Pööpikin saa lähteä rokotuksille. Ajattelin myös ottaa PRA DNA-testiä varten näytteet Leimusta, Hiilestä ja Bambusta. Pitää miettiä lähetänkö Bambun testin nyt vai myöhemmin, Hiilen tuloksesta riippuen. Sitten kun nämä ja Luumun isän Wellin testi olis lähetetty ja tulokset saatu niin pitäisi olla selvillä kaikkien jatkokasvatukseen ajateltujen kissojen PRA-status.

Tosiaan Muusan, Tintin ja Bébén tulokset tulivat viikolla ja ne olivat kaikki negatiivisia. Tosi hieno juttu. Näinollen myös Bébén ja Justuksen pennut ovat kaikki negatiivisia. Tähänhän sitä tietty pyritään. Toivottavasti tulokset saa jo rekkariinkin merkattua, vaikka vielä rekisteröinnissä käytetään peilaustuloksia.

1 kommentti:

Minde kirjoitti...

Tuo punainen tyttö on aivan ihana!! Kaunistuu vaan päivä päivältä... :-)