tiistai 18. syyskuuta 2007

Leimun tiputanssi

Annoin sitten ekan tipun sunnuntaina illalla. Leimu omi sen välittömästi ja murisi kaikille isoon ääneen. Se viskeli tipua ympäriinsä, toki olin lukinnut kisut ja tipun yhteen huoneeseen. Ei ollut oikein innostusta löytää tipua vaikka sängystä.. Menin hetkeksi koneelle ja vähän ajan päästä isot kissat olivatkin avanneet oven.. Onneksi tipua ei oltu tuotu huoneesen. Jäljellä oli siinä vaiheessa enää jalat, joita Hiili pisteli innolla poskeensa. En sitten tiedä kenen tai keiden suihin se tipu kokonaisuudessaan meni. Ensi kerralla pitää katsoa ehkä pidempään. No, untuvaakaan ei tosiaan jäänyt jäljelle ja hauskaa oli.

Sitten meinasin että pitääkin kirjoittaa että Peksu ei ole ollenkaan muuttopuuhista kiinnostunut, kuten Muusa ja Luumu ovat aina olleet. Noh.. Tänään aamulla pennut olivat syömässä suljetun oven takana (ettei Muusa syö kaikkea) niin pidin Peksulle taas ovea auki. Isoja pentuja kun ei voi valvomatta päästää pienten luo, en oikein luota niihin. Kun menin sulkemaan ovea huomasin että pesässä oli vain 2 pentua. Sitten huomasin Peksun ilmestyvän sängyn alta ja siinä vaiheessa kun siirrettiin sänkyä se juoksi sinne jo toisen pennun kanssa.. Palautin pennut keittiöön ja vaihdoin pesään uuden lakanan.

Oskari oli jotenkin unohtunut keittiöön ja kun menin vielä tarkistamaan ennen töihin lähtöä että pesä on edelleen kelvannut niin Oskarihan sielä köllötteli pentujen kanssa. En ole sitä vielä valvomatta uskaltanut aiemmin jättää, mutta nyt sormet ristissä, koska jätin sen sinne sitten pesään köllimään, kun se niin onnissaan oli sielä ja pennutkin ovat jo vähän isompia. Niillä oli jo vähän kiinnostusta kurkistella laidan yli ja ensimmäisen karkuretken suunnittelu on selkeästi alkanut.

Ei kommentteja: