sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Tapahtumarikas päivä

Tänään olikin tapahtumarikas päivä.

Samassa talossa asuvat lapset buukkasivat itsensä aiemmin kylään sunnuntaiksi ja olivatkin ovella jo hyvissä ajoin. Pennut saivat kunnon leikitystä, täällä leikittiin mm. kissojen valtakuntaa, kissakalastusta, kissakauppaa ja miekkailua. Meno ja meteli oli hurja, mutta pentujen mielestä kamalan hauskaa.

Rupesin tekemään Incatin sivujen toiminnallisuudesta dokkaria, koska ne toteutetaan uudelleen Tampereen teknillisen yliopiston kurssilla projektityönä ja ulkopuolinen ei kyllä ota sivuista tolkkua sitten millään.

Seuraavaksi kylään tulivat erään somalityttösen omistajat katsomaan abypentuja ja jaksoivat nuo vielä vähän hereilläkin olemaan, jottei ihan tullut kuva että meillä vaan nukutaan. Kuitenkin paras puhti oli mennyt.

Loppuillan olenkin kirjoitellut dokkaria ja sain sen jo eteenpäin. Kaikkeen sitä aikansa käyttää.

Pienillä pennuilla nousi painot vähän huonosti, ilmeisesti Bébé ei viime yönä ollut pissattanut ollenkaan ja jouduin niihin hommiin aamupäivästä. En tiedä sitten oliko sillä ollut huono olo, koska oli yöllä oksentanut ja siksi olisi jäänyt pissattamatta. Nyt on kuitenkin ollut se puoli ilmeisesti hoidossa päivän aikana. Pennut vaan ei tunnu osaavan syödä eri rivin tisseillä, eli kaikki haluaa aina niille ylätisseille.. Beiget tappelevat takatissistä ja punainen sitten roikkuu siinä jonon seuraavassa tississä yksin.

Ei kommentteja: