sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Pööpin oppipoika

Bambu on päättänyt alkaa Pööpin oppipojaksi. En ole ihan varma että onko se hyvä vai huono asia ;). Kun sitä yrittäis nukkua niin molemmat kiehnää ja kehrää niin että talo raikaa ja leipoo ja puskee..

Täällä ekoja kuvia, molemmista pentueista omat kansiot. Pienet on 2 viikkoa, tai oikeestaan vähän ylitte. Sitten isommista tasan 13 viikon iässä kuvia partsilta, kun sattui olemaan ehkä viikonlopun ainoa aurinkoinen hetki. Sattui tosi hyvä tuuri.

Vauhti-Raksulta tuli lauantaina lihaa. Meinas käydä hassusti, koska puhelimesta loppui akku yön aikana ja tulivat jo ysiltä ja olin nukkumassa :D. Mutta onneksi tähän lähelle oli muitakin toimituksia ja sain puhelimen laturiin ja viestin kuunneltua. Tilasin kokeeksi 10 kpl tipuja. Eka on nyt sulatuksessa, kokeillaan mitä tykkäävät.. Tosin aion sulkea ne tipun kanssa tyhjään huoneeseen, ettei se sitten ole vaikka sängyssä.

Pennut ovat tykänneet auttaa kun olen poistanut tapetteja seinästä. Sain luvan maalata makkarista seinät ja pitää yrittää saada projekti käyntiin, että sinne joskus sais tavaratkin siirrettyä ja lisää tilaa. Meinasin eilen että olisko pitänyt ottaa vitsillä kuva "kissat vähän repi tapetteja", kun olin itse repinyt päällimmäisen kerroksen irti ja tapetit oli pitkin lattioita ja kissat sinkoili niiden keskellä :D. Eka kerros irtosi helposti, 2 seuraavaa onkin sitten pahat..

Ei kommentteja: