keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Pienistä on aina ressiä..

Eilen sain kuulla matikan tentin tulokset ja sain kolmosen (arvostelu 0-5) ja parhaat pisteet kaikista osallistujista! Koska jätin vielä sen yhden tehtävän tyhjäksi niin sain niistä neljästä ihan älyttömän hyvin pisteitä (19/24). Eilen oli siis HYVÄ PÄIVÄ ja edes pienet vastoinkäymiset eivät voineet sitä pilata.

Vastoinkäymisiähän oli. Peksu oli oksentanut ruuat lattialle aamulla ja pennuilla oli kaikilla painot tippuneet. Pissattelin pennut ja annoin niille vähän maitoa ruiskulla. Menin töihin käymään, mutta tulin joskus kahden aikaan kotiin. Painot oli edelleen laskussa ja tuntui että Bebeltä ei tullut maitoa. Annoin sille maitohappobakteeria ja attapektiä ja vettä ruiskulla. Kävin myös ostamassa eläinlääkäristä Nutriplus-geeliä. Sen lisäksi aloin ruokkimaan pentuja käsin. Pennuista näki ettei niillä ainakaan ole mitään vikaa, koska äänitehosteet olivat ihan tolkuttomat.. Ihan mieletön ääni lähtee jos pieni pentu päättää kiljua kaikin voimin. Illalla tuntui jo että maitoa tulee taas ja jätin yöruokinnat väliin. Nyt aamulla olikin painot ihan hyvin nousseet.

Viimeisinkin alkaa avaamaan silmiä, joten siitäkin huolehtimisen voi lakata.

Isommat vaan riehuu ja riehuu :). Mahdoton katras. Välillä aina joku sähistelee karvat pystyssä muille jos meno on yltynyt ihan liian rajuksi. Kun niille vie ruokaa säntäilee viisi hullua hyeenaa perässä. Vaikka sitten ruoka ei vältttämättä enää kupissa olekaan niin haluttavaa.

Ei kommentteja: